Loewe

Loewe Actiefolder

Loewe innovatief vanuit de traditie met slim en compleet concept en tevens tijdloos design.

Loewe technologie extra innovatie conceptmatige uitbreiding op LCD modellen zoals.

Loewe Image +
Loewe connectivity +
Loewe Assist +
Loewe Digital +
Loewe DR +

 

Loewe Image + : Opent nieuw tijdperk van netwerk−entertainment.

Loewe Connectivity + : Loewe verbindt wat bij elkaar hoort d.m.v. netwerkuitbreiding.

Loewe Sound + : Geeft iedereen de mogelijkheid om een individueel sound systeem volgens eigen wensen samen te stellen.

Loewe Assist + : Maakt de digitale verscheidenheid eenvoudig met een druk op de knop in menu structuur.

Loewe Digital + : Digitaal ontvangst gewoon geïntegreerd voor HDTV , DVB−T en DVB−C betekend een groter zenderaanbod met hoogwaardige beeld en geluidskwaliteit en toch eenvoudig in bediening.

Loewe DR + : De geïntegreerde harde schijf recorder is het geheugen voor uw tv en tv programma's.

Voor meer informatie over Bild 7 Klik hier
Voor meer informatie over Bild 3 Klik hier
Voor meer informatie over Bild 1 Klik hier


Loewe Bild 7
Loewe Bild 7

Loewe Bild 7

De nieuwe Loewe Bild 7 staat nu aangesloten en demonstratie gereed in de showroom.

De Loewe Bild 7 is een OLED televisie. Deze moderne televisie heeft een fijne grafietgrijze afwerking. De perfecte combinatie van alle elementen resulteert in een uniek en minimalistisch schitterend design.

Smalle randen en superplat paneel. Zelfs aan de achterzijde is gedacht. Met een afdekkap van hoogwaardig stof wordt het kabelmanagement afgedekt. De kabels blijven gemakkelijk bereikbaar: klap de afdekkap gewoon weg en laat ze terugklappen wanneer u klaar bent.

De Bild 7 is betoverend mooi. Schakel de televisie in en het scherm gaat geautomatiseerd omhoog. De geïntegreerde soundbar komt tevoorschijn. Geniet van kristalhelder, levendig geluid en een indrukwekkende bass.

Standaard wordt de Bild 7 geleverd met een afstandsbediening en muurbeugel (WM 7). Optioneel kunnen onderstaande stands en beugels besteld worden.

Belangrijke kenmerken Loewe Bild 7

Loewe Bild 3Loewe Bild 3

Loewe Bild 3

De nieuwe Loewe Bild 3 UHD toestellen beschikken over een 4K Ultra HD−resolutie en diverse smart tv−mogelijkheden.
Bij Loewe Art is perfect geluid direct ingebouwd.
Door Loewe Instant Channel Zapping is supersnel schakelen is nu geen probleem meer!

De Loewe Bild 3 UHD is leverbaar in de maten 40, 48 en 55 inch in de kleuren Graphit Grey en light Grey en wordt geleverd met antracietgrijze draaibare tafelvoet.
Als extra optie kunt u een externe USB−Harde Schijf kiezen voor het maken van opnames en kiezen voor Digital Audio Link om van de soundbar van 80 watt een centerspeaker te maken voor thuisbioscoopbeleving.

De snelste bij het zappen.
De nieuwe UltraHD−productlijn Loewe Bild 3 is de snelste bij het zappen.
Hiermee heeft u steeds een perfect overzicht van de programma’s op andere zenders wanneer de speelfilm door reclame wordt onderbroken.
Zeer snel schakelen met Loewe Instant Channel Zapping betekent een maximaal bedieningscomfort.

De voor−en achterkant van de Loewe Art hebben beiden een elegant uiterlijk, ideaal om vrijstaand in de kamer te worden opgesteld − De nieuwe Loewe Bild 3 overtuigt bovendien met verborgen aansluitingen en intelligente kabelgeleiding.

Het hoogst aantal Hertz? Fabrikanten roepen vandaag om het hardst dat zij het hoogst aantal Hertz bieden. Onbelangrijk. Wat echt telt is het resultaat. Het Ultra−High−Definition−display van de Loewe Art biedt een vier keer hogere resolutie dan de klassieke Full−HD−toestellen. Dit is echter pas een nuttige innovatie wanneer u het echt kunt gebruiken! Foto’s of video’s in Ultra−HD kwaliteit worden via HDMI, USB−stick of van uw thuisnetwerk prachtig weergegeven. Het meeste beeldmateriaal dat we vandaag te zien krijgen voldoet nog niet aan de nieuwe standaard. Programma’s worden doorgaans nog niet gefilmd met Ultra HD−camera’s. Daarom worden de beelden opgewaardeerd zodat u kunt genieten van de Ultra−HD−kwaliteit.

Het Loewe Ultra HD Scaling Algoritme zorgt voor een upscaling van de momenteel beschikbare 1.920 x 1.080 pixels naar maar liefst 3.840 x 2.160 pixels − en dat betrouwbaar en loepzuiver voor zichtbaar meer details en scherpte − ook bij Full−HD programma’s.

Dankzij ingebouwd stereogeluid van 80 watt − voor een akoestisch vermogen tot 90 dB.
Vandaag biedt de Loewe Bild 3 een geluidskwaliteit dat kan aansluiten bij veel HiFi−systemen − en sommigen zelfs de loef afsteekt. Luidsprekers van twee maal 40 watt genereren een akoestisch vermogen tot 90 dB. De lange, rechthoekige luidspreker onder het beeldscherm is niet alleen 300 procent krachtiger dan het geluid bij andere TV−toestellen. Het geluid wordt ook veel fijner en preciezer weergegeven dan met de gebruikelijke smalle, ovalen luidsprekers. Bij Loewe Art is perfect geluid direct ingebouwd. En voor wie perfect nog niet goed genoeg is, is het met de Subwoofer 200 en twee extra luidsprekers mogelijk om naar 3.1−geluid te upgraden. Zo wordt muziek een indrukwekkende belevenis.

Als extra optie kunt u kiezen voor digital audio link zodat u van de soundbar van uw televisietoestel de centerspeaker kunt maken om het thuisbioscoopgevoel te creeren.

Loewe OneLoewe One

Loewe Bild 1

De Bild 1 zet haar eerste stappen in de Loewe−wereld. Dit product kenmerkt zich door haar typisch Loewe−design en haarscherpe beelden. Een toestel waar beleving, comfort en betaalbare kwaliteit centraal staan. Uw televisiemoment zal met behulp van de Assist Media een ongelofelijke ervaring zijn! En dat begint met de kleinste details. 

Typerend voor de Loewe Bild 1 is de slanke behuizing en het monitor design. Dit toestel heeft een onzichtbaar ingebouwd Back−Firing−luidsprekersysteem, goed voor een muziekvermogen van 40 watt. De Bild 1 bevat een Ultra High Definition Panel met Edge−LED Backlights en een tot 400 Hz beeldscherm. De sublieme responstijd zorgt voor haarscherpe beelden. De Loewe Image+ Active verbetert de beeldkwaliteit door middel van gladde bewegingen, geoptimaliseerde scherpte, contrast, saturatie en zwartuniformiteit. Door gebruik te maken van de Loewe ontwikkelde Super Resolution Scaling Algorithm ziet zelfs Full HD−content er beter uit! Feilloze resultaten, zelfs bij de snelste beelden.
De Bild 1 is heel eenvoudig in gebruik. Dankzij het Assist Media−besturingsssyteem is het mogelijk om het startscherm van uw televisie te personaliseren net zoals dat van een Smartphone met herkenbare pictogrammen. Doordat er geen externe box voor antenne, kabel of satelliet nodig is, gaat er geen kwaliteit verloren: De drie ontvangstmodi zijn in de televisie geïntegreerd. Er is geen decoder nodig en de programma’s worden rechtstreeks ontvangen via TV met CAM en smartcard. Dankzij het Dual−Channel concept is het mogelijk een programma te bekijken en gelijktijdig een ander programma op te nemen via USB. Een unicum in deze productcategorie!
Met de functie ‘Instant Channel Zapping’ kan u bliksemsnel van de ene naar de andere zender zappen. Bovendien kan u nu ook supersnel opstarten vanuit Stand−By met de Quick Startmodus. De Loewe One wordt standaard geleverd met een draaibare tafelvoet. U kunt hem ook aan de muur hangen, op een kast zetten of vrij in de ruimte plaatsen op een Floor stand.

PRODUCTSPECIFICATIES

Type product Ultra−HD−LCD, OLED
Beelddiagonaal 65’/165 cm 55’/140 cm 40’/102 cm 32’/82 cm
Tuners DVB−T2 / DVB−C / DVB−S2
Dual Channel / Instant Channel Zapping
Media Foto / Muziek / Video via thuisnetwerk of USB
MediaNet / Internetbrowser, −radio / MediaText / MediaUpdate
Netwerk LAN / WLAN geïntegreerd
Aansluitmogelijkheden 4x HDMI (1x ARC),3x USB, 2x CI+,Micro−AV
Audio 2 x 20 / 2 x 20 watt muziekvermogen
Tablestand Inclusief
Energieklasse B
Garantie 2 jaar

 

Voor meer infomatie over Loewe producten klikt u hier.