Bose

Bose biedt producten aan die zijn ontworpen als entertainment- en home audio- systemen.
Deze producten kenmerken zich door hun superieure prestaties.
Bose blijft op zoek naar verbeteringen die het leven van de mensen verrijkt.

Het productgamma omvat vrijwel alle muzikale oplossingen voor bij u thuis of in uw bedrijf.
Denk hierbij aan Lifestyle systemen, hoofdtelefoons, Acoustimass systemen, inbouwluidsprekers, Docking-Stations en Bluetooth oplossingen.

 

Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500

De nieuwe smartspeaker van Bose™ valt op door het breedste geluidsveld uit een smartspeaker.
Dit komt omdat de drivers in de behuizing in tegenovergestelde richting van elkaar zijn geplaatst, en hierdoor via de wanden het geluid weerkaatsen. Daardoor kunt u genieten van een verbluffend stereobeeld door de hele kamer.

Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen door de Bose™ Music app of door te toetsen bovenop. U kunt 6 voorkeuzes inprogrammeren voor internetradiostations en playlists.

U kunt miljoenen nummers afspelen via de muziekdiensten Deezer en Spotify, en u kunt via internetradio meer dan 80000 radiostations beluisteren via TuneIn. Of gebruik Bluetooth of Airplay 2(vanaf begin 2019) om alle muziek van uw telefoon, tablet of computer te beluisteren.

De Home Speaker 500 heeft een naadloze behuizing van geanodiseerd aluminium. Dit geeft het systeem een verfijnde finish, die naadloos in elke kamer past.

Prijs € 449,95

SoundTouch Systemen

SoundTouch 20SoundTouch Family

SoundTouch™ is een volledig nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen. De komende jaren is dit de manier om van onze muziek te genieten. Het biedt ons fantastische mogelijkheden om er een geweldige ervaring van te maken. Installatie van het systeem is eenvoudig. De SoundTouch™ app geeft u stapsgewijze instructies op uw computer of smartphone. Binnen een paar minuten geniet u van uw favoriete muziek.

SoundTouch™ systems zijn ontworpen om het beste uit de groeiende wereld van gestreamde muziek te halen.

Muziek met één druk op de knop

Als het om muziek gaat, weet u waar u van houdt. Daarom hebben SoundTouch™ Wi-Fi® music systems zes voorinstellingen die u eenvoudig kunt instellen (en wijzigen), direct op het systeem of met de gratis SoundTouch™ app. Zo hebt u toegang tot uw favoriete muziek met één druk op de knop. Dit is een revolutionaire benadering die muziek streamen net zo eenvoudig maakt als het licht aandoen - maar dan veel leuker.

Gratis SoundTouch™ app

Met de SoundTouch™ app hebt u volledige controle over de muziek op uw systeem. Sleep via de app muziekbronnen - een favoriete internetradiozender of een afspeellijst - naar uw zes voorinstellingen. Nu kunt u ze met één druk op de knop afspelen. Wilt u naast uw voorinstellingen naar andere muziek luisteren, gebruik dan de app op uw computer, smartphone of tablet om andere muziek op te zoeken. Blader door de online muziekwereld of uw eigen muziekbibliotheek om uw gewenste sound te vinden. En wanneer u meer dan één SoundTouch™ system in huis hebt, kunt u de app gebruiken om in elke ruimte dezelfde of juist andere muziek af te spelen.

Gemaakt voor audio in meerdere kamers

Als u echt van muziek houdt, dan wilt u het door uw huis laten stromen. Daarom is er een SoundTouch™ system voor elke ruimte in huis - van kleine en draagbare luidsprekers tot home cinema. Begin met een willekeurig SoundTouch™ system en voeg andere systemen toe wanneer u maar wilt. Deze systemen creëren samen een luisterervaring in meerdere kamers. U kunt in elke ruimte en zelfs buiten dezelfde of juist andere muziek afspelen.

Lifestyle® systemen

Lifestyle 300

Bent u op zoek naar een oplossing waarmee u optimaal profiteert van uw HD-televisie, DVD- of Blu-Ray disc-speler, de nieuwste gameconsoles of andere home entertainment apparatuur? Die geen componenten met ingewikkelde installatie en lastige bediening bevat?
Dan hoeft u niet verder te zoeken.
De Lifestyle 650 en 600 home entertainment systemen bieden de prestaties, aansluitingen en eenvoud die u zoekt.

Met Bose Lifestyle 650 en 600 systemen kunt u eenvoudiger dan ooit van een bioscoopervaring met 5.1 surroundgeluid waarmee films, sportwedstrijden, games en muziek gaan leven. Uiteraard is ook SoundTouch® in dit systeem ingebouwd zodat u zeer eenvoudig via de app, uw favoriete muziek kunt streamen.

Geniet van maximaal zes hd-video- en -audiobronnen, zoals uw Blu-ray Disc™-speler, kabelontvanger en gamesysteem. Het systeem bevat ook een ingebouwde FM/AM-tuner en een handig dockstation voor uw iPhone of iPod. En dankzij de exclusieve Bose® Unify®-technologie werken uw mediabronnen eenvoudig en probleemloos samen als één systeem.

De combinatie van ons beste systeem met 1 luidspreker en uw hdtv is niet moeilijk voor te stellen. Maar het Lifestyle® 135 home entertainment-systeem biedt veel meer dan alleen een elegante vormgeving. Dankzij exclusieve Bose-technologieën profiteert u van bedieningsgemak voor al uw home cinema-bronnen dat opmerkelijk is voor systemen met 1 luidspreker. Voeg uw 3D Blu-ray Disc™-speler en andere hd-componenten toe aan het systeem met begeleide installatie en geniet dagelijks van toegankelijke bediening met schermmenu's voor alle aangesloten bronnen.

De slanke luidspreker produceert overweldigend home cinema-geluid dat moeiteloos uw kamer vult. Dit kwaliteitsgeluid wordt verder verlevendigd door een draadloze Acoustimass®-module met volle lage tonen. Een bedieningsconsole met AM/FM-tuner en dockstation voor uw iPod of iPhone maken dit home entertainment-systeem helemaal af. Geniet van een hoogwaardige en stijlvolle benadering voor home cinema.

Wave® Soundtouch® Music System IV

Wave®Wave®vlieg

Er is een hele wereld aan muziek. En met dit compacte systeem kun je daar volop van genieten. Stream miljoenen nummers van online muziekdiensten als Spotify® en Deezer™, duizenden internetradiostations en de muziek op je smartphone, tablet of computer.

Het systeem heeft ook een cd-speler en DAB+/AM/FM-radiotuner. Luister naar wat je wilt met kamervullend Wave® geluid en dat allemaal met een gebruiksvriendelijk systeem in een nieuw, modern jasje.

  • Levensecht, kamervullend geluid voor online muziekdiensten als Spotify en Deezer, internetradio, je opgeslagen muziek, cd's en DAB+/AM/FM-radio
  • Werkt met je wifi−thuisnetwerk en Bluetooth® apparaten, zodat je kunt afspelen wat je maar wilt
  • De waveguideluidsprekertechnologie levert vol, hoogwaardig geluid
  • Een gratis app die van je smartphone een afstandsbediening maakt

€ 699,-

Hoofdtelefoons

Bose HoofdtelefoonsNoise Canceling Hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons en mobiele oplossingen van Bose laten u op unieke wijze genieten van uw muziek. Allemaal brengen ze stemmen en instrumenten tot leven en zijn ze leverbaar in diverse stijlen die passen bij die van u.

Alle modellen zijn uitgerust met de exclusieve TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur die zorgt voor evenwichtig geluid met diepe lage tonen, zelfs bij de lichtste en meest compacte modellen. En of u nu de voorkeur geeft aan een in-ear, on-ear of around-ear model, elke pasvorm is zo comfortabel dat het zomaar mogelijk is dat u vergeet dat u een hoofdtelefoon draagt.

Onze hoofdtelefoons zijn ontworpen voor luisteren zonder afleiding. Onze mobiele oplossingen bieden met een geïntegreerde microfoon en knop voor beantwoorden/beëindigen extra gebruiksgemak voor mobiel bellen. En de speciale Apple-versies beschikken tevens over een geïntegreerde afstandsbediening voor bediening van uw iPhone of iPod.

Houd uw muziek en gesprekken altijd binnen handbereik en onder controle met de audio-hoofdtelefoons en mobiele hoofdtelefoons van Bose.

Inbouwluidsprekers

Freespace luidsprekerBose Inbouwluidsprekers

Ervaar de beste prestaties die Bose® kan bieden uit een plafondluidspreker. Virtually Invisible® 791-luidsprekers zijn ontwikkeld om levensecht geluid te reproduceren, met meer ruimtelijkheid, detail en diepte dan conventionele plafondluidsprekers. Dankzij Bose® Stereo Everywhere®-luidsprekerprestaties klinkt geluid in het gehele luistergebied gelijkmatig. Installatie is eenvoudig en het inbouwontwerp gaat naadloos op in het plafond.

De combinatie van twee tweeters en een woofer van 17.8 cm resulteert in een ruimtelijk stereogeluid voor uw favoriete muziek. U zult ook genieten van de diepe lage klanken van geluidseffecten in films. Hierdoor zijn 791-luidsprekers een ideale optie voor achterluidsprekers in een thuisbioscoop.

De tweeters zijn strategisch geplaatst zodat het niet langer nodig is om de luidsprekers te richten. Deze constructie resulteert in Stereo Everywhere®-luidsprekerprestaties, met uitgebalanceerd stereo-geluid waar u ook luistert, en niet slechts in één 'sweet spot

Bose® 191 inbouwluidsprekers gaan zo mooi op in uw interieur dat alleen het opvallende geluid u herinnert aan de aanwezigheid van deze luidsprekers. Installeer de luidsprekers in een wand, sluit ze aan op uw stereosysteem of surround sound-componenten en geniet van een brede, ruimtelijke geluidsdekking uit Virtually Invisible® luidsprekers die u hoort, maar niet ziet.

Dankzij de exclusieve Bose®-technologie klinken deze luidsprekers niet alleen prachtig, maar zien ze er ook nog eens goed uit. Het Articulated Array®-luidsprekerontwerp produceert ruimtelijk en natuurlijk geluid in het volledige luistergebied. De Stereo Everywhere®-luidsprekerprestatie zorgt ervoor dat u vrijwel overal in de ruimte geniet van evenwichtig geluid, in tegenstelling tot conventionele luidsprekers die het geluid slechts op één 'sweet spot' richten.

Een exclusieve behuizing met poorten produceert een natuurlijke en consistente weergave van lage tonen. Dit innovatieve ontwerp compenseert het effect van onvoorspelbare omgevingselementen en voorkomt tevens dat geluid doorklinkt in aangrenzende ruimten.

Met Bose® 131 weerbestendige luidsprekers geniet u op uw boot van hetzelfde kwaliteitsgeluid als thuis. Sluit deze inbouwluidsprekers aan op de stereocomponenten aan boord om ook op het water te genieten van helder en gelijkmatig hifi-geluid dat opvallend is voor weerbestendige stereoluidsprekers.

Bose® 131 weerbestendige luidsprekers zijn ontworpen voor inbouwmontage in de voorgesneden luidsprekeropeningen die vaak zijn aangebracht door bootfabrikanten en zijn voorzien van een Bose® full-range driver voor hifi-geluid. Een exclusieve behuizing met poorten zorgt voor een natuurlijke en consistente weergave van lage tonen.

Onze exclusieve drivers leveren een evenwichtig geluidsveld dat voor veel conventionele bootluidsprekers niet haalbaar is, en de innovatieve behuizing met poorten compenseert de onvoorspelbare omgevingselementen op de locatie waar de luidsprekers zijn gemonteerd. Met de Bose® 131 weerbestendige luidsprekers geniet u altijd van helder en vol geluid, zelfs tijdens het varen.

Voor informatie over Bose SoundTouch systemen klik hier

Voor informatie over Bose CineMate systemen klik hier

Voor informatie over Bose Lifestyle systemen klik hier

Voor informatie over Bose Wave SoundTouch klik hier

Voor informatie over Bose Hoofdtelefoons klik hier

Voor informatie over Bose inbouwluidsprekers klik hier