BlueSound

Uw favoriete muziek, overal in huis. In Hi-Res.

BlueSound is een eersteklas slim muzieksysteem van audiofiele kwaliteit, dat bestaat uit draadloze HiFi-Luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee u alle muziek die ooit is opgenomen, draadloos naar elke kamer in uw huis kunt streamen.
BlueSound is een samenwerkingsverband van ontwerpers, ingenieurs, audiofielen en muziekliefhebbers, die zich wijden aan het maken van hoogwaardige digitale producten die geluid in 'High-Resolution' weergeven met de hoogste precisie.
BlueSound is de toekomst van HiFi in je huis.

BlueSound GEN 2(2de generatie) is volledig vanaf het begin opnieuw ontworpen en is op alle niveaus verbeterd.
Door rekening te houden met aanwijzingen uit de industrie en met feedback van de consument, heeft BlueSound datgene wat de maatstaf was voor High-Resolution draadloze multiroom streaming nog verder kunnen verbeteren.

BlueSound producten

Rule your sonic domain.

Stelt je eens voor, muziek door het hele huis in elke ruimte, voor inspiratie, ontspanning, of entertainment. Stel je nu eens voor dat je dit alles zelf kunt bedienen en regelen. Welke muziek je in welk vertrek wilt beluisteren, eenvoudig via een app op je Smartphone of tablet. #LivingHiFi is nu binnen handbereik.

Muziek

Met Bluesound, begint meteen de ontdekkingsreis met miljoenen muziekstukken uit een van de vele muziekdiensten of via een van de duizenden radiostations of podcasts van over de hele wereld via TuneIn. Of luister naar je eigen muziek collectie welke is opgeslagen op de PC, Smartphone of tablet op elke Bluesound speler in het huis. Klik gewoon de muziek aan die je wilt horen in de BluOS app, overal in huis, en laat Bluesound het kloppende hart van uw luisterervaring zijn.

Alle muziekservices

Voor meer informatie over de systemen klikt u links in het menu op de verschillende producten.